Членовите на ЗЕНДО Доџо кои што вежбаат 5-6 години веќе го имаат достигнато степенот Шодан (црн појас) и се имаат здобиено со Семпаи титупи. Семпаи во Доџото (клубот) е "асистент" на Учитепот и подучувач на Аикидоките (Аикидо ученици). Тие со своето практикување на Аикидото како ДО вештина, почитувајки ја фипозофијата, го пренесуваат своето знаење здобиено со повеќегодишно
практикување.

Сенсеи (инструктор):
Јахо Брзак (4-ти Дан)
Семпаи (асистенти):
Славко Миладиновски (Нидан) Ивана Евтимова (Шодан)
Томислав Савиќ (Шодан) Зоран Миладиновски (Шодан)
Алдин Буровиќ (Шодан) Борис Шендов (Шодан)